עיצוב בית פרטי

עיצוב בית פרטי ביישוב גילון

שימוש בעקרונות הנוירו ארכיטקטורה, לצורך עיצוב הרמוני שתורם להפחתת תהליכי סטרס ומנתק את בני הבית מהמולת היום-יום.

בכל רגע נתון המוח שלנו מקבל מיקרו החלטות, גם כשאנחנו לא מודעים לכך. האתגר המרכזי בעיצוב הבית המשמש למגורים הייתה ליצור עיצוב הרמוני שמקצר תהליכי קבלת החלטות, חוסך תהליכי סטרס בלתי מודעים וגורם לדיירים להרגיש הרבה יותר טוב (גם אם הם לא תמיד יודעים מה הסיבה לכך).

הבית תוכנן עבור זוג צעיר ושני ילדיהם הקטנים  כשהקו המנחה הוא ליצור חללים פתוחים ונקיים בסגנון כפרי לייט  ליצירת סביבת  מגורים מזמינה ורגועה, עפ"י עקרונות הנוירו-ארכיטקטורה. כחלק מתפיסה זו על מנת לא  ליצור עומס ויזואלי נעשה שימוש בצבעים פסטליים רכים למראה שמנתקים את הדיירים מהמולת היומיום, תוך שילוב נגיעות קלות של צבעוניות.

הקיר המפריד בין הסלון ובחדר הצמוד אליו הוסת ממקומו וזאת על מנת ליצור חדר שינה מרווח יותר עם מקום ייעודי לארון בגדים נוסף כ, שהתקבל חדר עם ארון "בשבילו "וארון "בשבילה" .מתוך ההבנה כי לצבע משמעות רבה ,בקיר המיטה נבחר טפט בטקסטורת עלים בגוון חום המשדר יציבות וחיבור למשפחה .

 

שנה: 2010

מיקום :גילון

סוג הפרויקט :בניה חדשה

סוג החלל :מגורים

סגנון : כפרי לייט

שלח הודעה
1
היי ,מוזמנים לשלוח לי הודעה
היי
תודה שביקרתם באתר
אנא השאירו לי הודעה
ואחזור אליכם בהקדם