עיצוב דירת פנטהאוז

עיצוב דירת פנטהאוז בחיפה

עיצוב שמשרה אווירה נעימה, רוגע ,שקט ושלווה

עיצוב דירת פנטהאוז דו קומתי  המשקיף אל הים בה מתגורר זוג ושני ילדיהם הבוגרים . הדירה אשר נפרסת על פני שתי קומות מחולקת לחלל ציבורי –סלון ומטבח קטן מאוד ו3 מדרגות המובילות למפלס אמצע של חדר שינה ועבודה ומעליהם קומת הגג . הדיירים רצו להחליף את הריצוף שהיה מיושן ולא פרקטי והכל החל משם …

עפ"י עקרונות הפסיכולוגיה והנוירו-ארכיטקטורה כדי שכל מקום בבית ישפיע בדרך המתאימה ביותר על הרוגע או הנמרצות הוחלט לתכנן מחדש את המטבח שהיה מתוכנן באופן לא פונקצונלי ולא נעים לתפעול .

המטבח אשר במקור היה קטן מאוד בשטחו ,הורחב מעט על חשבון  פינת האוכל ועוצב בצבע לבן למראה נקי שקט ורגוע .מתוך רצון להשפיע על   אופי התקשורת של הדיירים הועתק שולחן האוכל ממקומו לצד הקיר שם הוא "תפס" מקום יקר והועבר למרכז המטבח ,במקומו נוצל קיר נוסף לארונות מטבח ומזווה גדול ומרווח .מתוך הידיעה שתכלת הים והרקיע תורמים לתחושת נעימה ומאווררת ,נפתח בקיר הסלון חלון נוסף זאת כדי לאפשר כניסת הנוף המדהים של רצועת חוף הכרמל וליצור תחושה של רוגע שקט ושלווה.

.

שנה: 2013

מיקום :חיפה

סוג הפרויקט : שיפוץ

סוג החלל :מגורים

סגנון : מודרני

שלח הודעה
1
היי ,מוזמנים לשלוח לי הודעה
היי
תודה שביקרתם באתר
אנא השאירו לי הודעה
ואחזור אליכם בהקדם