בית פרטי ברמת ישי

שימוש בעקרונות הנוירו ארכיטקטורה, לצורך עיצוב הרמוני שתורם להפחתת תהליכי סטרס ומנתק את בני הבית מהמולת היום-יום.

בכל רגע נתון המוח שלנו מקבל מיקרו החלטות, גם כשאנחנו לא מודעים לכך. האתגר המרכזי בעיצוב הבית המשמש למגורים ולעבודה, הייתה ליצור עיצוב הרמוני שמקצר תהליכי קבלת החלטות, חוסך תהליכי סטרס בלתי מודעים וגורם לדיירים להרגיש הרבה יותר טוב (גם אם הם לא תמיד יודעים מה הסיבה לכך).

הבית עוצב בשיטת Triple-A Design (קישור לדף השיטה), כשהקו המנחה הוא ליצור חללים פתוחים ונקיים שיעניקו שקט ויצרו סביבת מגורים מזמינה ורגועה, עפ"י עקרונות הנוירו-ארכיטקטורה. כחלק מתפיסה זו נעשה שימוש בצבעים פסטליים רכים למראה שמנתקים את הדיירים מהמולת היומיום, תוך שילוב נגיעות קלות של צבעוניות.
כדי לתת ביטוי אישי לבני הבית, שולבו בחלל פריטי אמנות ייחודיים בהזמנה אישית.

כדי להימנע מעומס יתר, בעת תכנון המטבח נלקח בחשבון הצורך במקום אחסון רב, לצד תכנון מגירה ייעודית לכל החפצים הקטנים שיכולים לעשות רעש בעין (ובראש).

במסגרת ניצול אחוזי הבנייה נבנה בקומה העליונה לופט עבור אחד הילדים – יחידת דיור מרווחת עם כניסה נפרדת ועם מרפסת רחבת ידיים. בחדרי השינה של בני הבית נעשה שימוש בגווני כחול וטורקיז, שמשרים רוגע ושלווה.

שנה: 2016

מיקום :רמת ישי

סוג הפרויקט :שיפוץ ותוספת בניה

סוג החלל :מגורים

סגנון : מודרני –סקנדינבי

שלח הודעה
1
היי ,מוזמנים לשלוח לי הודעה
היי
תודה שביקרתם באתר
אנא השאירו לי הודעה
ואחזור אליכם בהקדם