עיצוב משרדים - חברת פרופאל

עיצוב משרדים – חברת פרופאל

עיצוב תומך פרודוקטיביות, שמעודד אינטראקציות בינאישיות ומכניס צבע

 לשגרת היום יום.

עיצוב המשרדים של חברת פרופאל, המתמחה בייצור פרופילי אלומיניום לתעשייה. במסגרת הפרויקט בוצע שיפוץ כולל של קומת המשרדים, המתפרסת על שטח של 200 מ"ר בקומת הגלריה של המפעל.

אחד האתגרים המרכזיים בעיצוב החלל היה ליצור סביבת עבודה פרודוקטיבית בקומת גלריה בעלת תקרה נמוכה המנותקת מן החוץ, ואינה מקבלת אור טבעי. כדי להתמודד עם תחושת המחנק שהייתה עלולה להיווצר בשל התקרה הנמוכה וכדי לתרום לפרודוקטיביות, תוכנן חלל פתוח שמעודד שיתוף פעולה בין עובדים. תכנון החלל נועד לעודד אינטראקציות, לתרום לחיזוק הקשרים הבינאישיים ולהוביל להידוק שיתופי הפעולה בין העובדים. בין העובדים למנהלי המחלקות מפרידות מחיצות זכוכית, שמצד אחד מייצרות הפרדה ומצד שני מאפשרות לשמור על קשר העין עם העובדים.

מתוך הבנת השפעות התאורה על הפרודוקטיביות, יכולת הלמידה ומצב הרוח של העובדים, בוצע אפיון תאורה מעמיק ומוקפד שהתייחס לכל הפרמטרים החשובים: חלוקה נכונה של גופי התאורה בחלל, הספק גופי התאורה וגוון האור המדויק ליצירת סביבת עבודה אופטימאלית.

בד בבד שולבו בחלל המשרדי אלמנטים שמכניסים חום ועניין, דוגמת שביל הליכה דמוי עץ שעובר ברחבי החלל ומייצר הפרדה בין השטחים השונים, לצד מטבחון שמעלה את רמות האנרגיה באמצעות צבעוניות עליזה. אפילו השירותים משרים אווירה שמחה ומיוחדת, בעזרת רצפה צבעונית ואזור שטיפת ידיים מעוצב הכולל מראה מוארת וכיור Free Standing.

 שנה: 2015

מיקום :א.ת. גורן

סוג הפרויקט : שיפוץ  

סוג החלל : משרדים

שלח הודעה
1
היי ,מוזמנים לשלוח לי הודעה
היי
תודה שביקרתם באתר
אנא השאירו לי הודעה
ואחזור אליכם בהקדם