עיצוב משרדי הנהלת ביה"ס אליאנס

עיצוב משרדי הנהלת ביה"ס

עיצוב משרד לצוות הנהלת ביה"ס  אשר מצד אחד משרה אווירת רוגע לתלמידים ומצד שני מייצר סביבת עבודה נעימה לצוות המנהלים והמזכירות .

במסגרת הפרויקט בוצע שיפוץ כולל של חלל בשטח כ 60 מ"ר בתוך ביה"ס . במקום נדרש לעשות חלוקה תכנונית חדשה  ומציאת פתרונות יצירתיים ליצירת חללי עבודה פונקציונליים לצד פתרונות אחסון כפי שנדרש למשרד מסוג זה ..

תכנון החלל נועד לעודד אינטראקציות, לתרום לחיזוק הקשרים הבינאישיים ולהוביל להידוק שיתופי הפעולה בין המזכירות ולפיכך תוכנן  כ open space כאשר עבור העובדות הזקוקות ליתר פרטיות תוכננה הפרדה של קיר גבס בחצי הגובה המשולב עם מחיצות זכוכית, שמצד אחד מייצרות הפרדה ומצד שני מאפשרות לשמור על קשר העין עם העובדים.

מתוך הבנת השפעות התאורה על הפרודוקטיביות, ומצב הרוח של קהל המבקרים במקום –תלמידים ועובדים  בוצע אפיון תאורה מעמיק ומוקפד שהתייחס לכל הפרמטרים החשובים: חלוקה נכונה של גופי התאורה בחלל, הספק גופי התאורה וגוון האור המדויק ליצירת סביבת עבודה אופטימאלית.

שנה: 2014

מיקום :חיפה

סוג הפרויקט : שיפוץ 

סוג החלל : משרדים

סגנון : מודרני

 

שלח הודעה
1
היי ,מוזמנים לשלוח לי הודעה
היי
תודה שביקרתם באתר
אנא השאירו לי הודעה
ואחזור אליכם בהקדם